24 Nisan 2015 Cuma

Twitter'dan güncelleme yeni politikalar!

Twitter; Kullanım ve Avrupa Merkezi olarak bir takım düzenlemeler yapıyor,
 kullanıcılarına şu yazıyı göndermiş durumda;
Tek dokunuşla istediğiniz yere istediğinizi yansıtma olanağı sunan bir canlı ve etkileşimli video uygulaması olan Periscope'u kullanıma sunuyoruz. İster birkaç kişiye özel yayın yapın, ister herkese açık olarak tüm dünyaya yayınlayın.

 Periscope, Twitter ile sorunsuz biçimde birlikte çalışır, böylece siz de takipçilerinizle gerçek zamanlı paylaşım olanağı elde edersiniz. • Twitter'da artık kendinizi ifade etmeniz daha da kolay. Şimdi tamamı uygulamanın içinden olmak üzere, video çekebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. İster bir ya da iki ister yirmi arkadaşla yaptığınız herhangi bir genel sohbeti özel olarak almanıza olanak tanıyan grup Direkt Mesajları özelliğini de ekledik. Dünyanın her yerindeki kullanıcılarımıza daha iyi destek sağlamak için de Hizmet Koşullarımızda ve Gizlilik Politikamızda değişiklik yapıyoruz: • 18 Mayıs 2015 tarihinden başlamak üzere, Amerika Birleşik Devletleri dışındaki kullanıcılar, Twitter tarafından sunulan hizmetleri, genel merkezi İrlanda'nın Dublin şehrinde bulunan Twitter International Company'den almaya başlayacaktır. Özellikler, görünüm ve kullanım biçiminin yanı sıra çok sevdiğiniz diğer her şey aynı kalacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır