26 Nisan 2015 Pazar

LASSA V1 PİLOTLARI WINGS FOR LIFE WORLD RUN ETKİNLİĞİNDE KOŞACAK

Yerli şampiyona Lassa V1 Challenge’ın pilotları sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 Mayıs günü Wings For Life etkinliğinde olacaklar. Bugüne kadar Lassa V1’de yarışmış 50 pilot, Wings For Life etkinliğine omurilik sakatlanmalarına karşı farkındalık oluşturmak için kayıt yaptırdı.VOLKICAR otomobillerinden inen pilotlar bu kez koşarak yarışacak ve omurilik sakatlanmalarına dikkat çekecekler.

Koşmaya yeni başlayan amatörlerden, bu işe yıllarını veren profesyonellere kadar binlerce insanla beraber V1 pilotları da Wings For Life World Run'da olacak. 3 Mayıs 2015'te bütün dünyada aynı anda start alacak olan yarış ülkemizde Alanya'da saat 14:00'da başlayacak. Etkinliğin tüm kayıt geliri Wings For Life vakfına bağışlanacak.
İlk kez 2014 senesinde düzenlenen yarışın ikincisinde de ilginç bir yarış formatı olacak. Koşucuların peşinde bir yakalama aracı olacak ve koşucuya yetiştiği an koşu macerası sona erecek. Volkicar otomobilleri ile yarışmaya alışık pilotlar bu kez hızlarını otomobilin dışında ispat etmeye çalışacak. Daha çok kovalamaya alışkın pilotlar, bu kez kaçmak için ellerinden geleni yapacaklar ve kendilerini yakalamaya çalışan finiş çizgisine yakalanmamaya çalışacaklar.
 3 Mayıs günü tüm dünyada aynı anda start alacak etkinliğin Alanya'da başlama saati 14:00. Detaylı bilgi içinhttp://www.wingsforlifeworldrun.com/tr/tr/  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır