16 Aralık 2015 Çarşamba

Milyonlar Onlardan “Bir Çift Laf” Bekliyor

Oyuncu, tiyatrocu, şarkıcı, yönetmen, müzisyen, fotoğrafçı, seslendirme sanatçısı, karikatürist, yapımcı, senarist, komedyen…
Onlar Türkiye’nin en popüler insanları.
Yaptıkları işler sayesinde milyonlarca insan tarafından takip edilen ve işlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da dikkat çeken ünlü isimler; dijital medyada an be an takip ediliyor.
Milyonlar Onlardan “Bir Çift Laf” Bekliyor

Twitter’da on milyonun üzerinde takipçi sayısına sahip olan ünlü komedyen Cem Yılmaz; Twitter’ınülkemizde ki en popüler ismi. Kasım ayında yeni filmi gösterime giren Cem Yılmaz, ITS Medya’nın Kasım ayı verilerine göre dönem içerisinde 40 binden fazla konuşulmayı başarmış durumda.
Yine değerli komedyenlerimizden Ata Demirer Twitter’ da 6 milyon civarı takipçi kitlesine sahip. Medyatik isim portalda Cem Yılmaz’ın rakamını yakalayamasa da; ay boyunca binlerce haberi ile adından söz ettirdi.
Farklı kişiliği ve sivri diliyle bilinen Okan Bayülgen’in ise beş milyonun üzerinde takipçisi var. Türkiye’nin popüler Talk-Show ustası twitterda Ata Demirer’den sonra gelse de; web haberlerinde daha fazla konuşuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır