22 Ekim 2016 Cumartesi

Reeder yerli marka bayrağını dalgalandıran ilk firma

  Selekt Bilgisayar CEO'su Uygar Saral: ilk yerli tableti ürettik, Telefonda Samsung ile Apple'ı saymazsak Türkiye'de bayrağı Taşıyan firma Reeder: İlk Type-C'li telefonu Geçen yıl ekimde; ilk Amoledli telefonu Geçen yıl eylülde; İlk 3D telefonu martta Touchlı Corning Gorilla Glass 4 ettik telefonu ocak ayinda getirdik. "dedi. Hedefimiz Türkiye'de reeder'ı sadece sadece akıllı cep telefonunda Değil, onun Alanda birinciliğe taşımak!
Tablet bilgisayar'da uzun süredir ön sıraları kimseye bırakmayan reeder'ın artık oyun alanını genişletmiş A.Ş. liderlik iddiasını birçok alana taşımayı başarmış Bir marka Olarak yoluna devam ettigini dile getiren Reeder CEO'su Uygar Saral Ülke Pazar Ile Ilgili hedeflerini açıklarken şunları söyledi: Apple Samsung A.Ş. tablette Rakibimiz olmasina Rağmen adet Bazlı satış karşılaştırmalarında rakiplerimizi tedirgin EDECEK rakamlara ulaşıyoruz. Hedefimiz İNSANLARA Faydalı olanı sağlamak. Bu Yüzden Bizim Için fayda herkese ulaşılabilir olmalı. Rakiplerimiz Türkiye pazarını stok eritme Amaçlı kullaniyor, mesela Apple iPhone 7 ürününü neredeyse en son Türkiye pazarına sürüyor. Biz  bunun aksine en iyisini en yenisini sunuyoruz. Yurt dışı pazarlara açıldık Uluslararası pazarların onemi onu Geçen gün artarken Reeder Boston Amsterdam ofislerimizi kurduk . Bir Yandan Pazar Analizleri yaparken Bir Yandan da Azerbaycan'da satışlarımızı başlattık. Belli Bir sayıyı geçtikten Sonra Bize ürünü Üreten Kuruluşlar gelip sizinle küresel pazarı konuşur hale geliyorlar. Çalışanların yaş ortalamasi genç bu da önemli, Diğer Bir Avantaj. 14-15 yaşında Hakkında Sirkeci Doğubank da bilgisayarımın işlemcisini degiştirip alip satma sürecinden bu mesleğe başladım. Bu Yüzden genç neslin potansiyeline önem veriyorum. 

Gerek Deneyimli gerek yeni Başlayan Tüm çalışanlarımızın kariyer Yollarında en iyi Destekçileri oluyoruz. Suriyeli bilgisayar mühendisleri çok başarılı Suriye'den ülkemize gelen bilgisayar Yazılım mühendisleri, Türk teknoloji şirketlerinin iç Pazarda Kalıcı olma savaşındaki gelişimlerine güç Katti. Son iki yıldaki gelişimimize Suriye'li bilgisayar mühendislerinin önemli  payı bulunmakta. Gelecek onun yıl 3 kat büyümek hedefimiz, kazandığımız Değerleri kaybetmeden arttırarak ilerlemek. teşekkürler ekrem UCA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır