9 Şubat 2015 Pazartesi

YENİ BİR DEVRİM’İN BAŞLANGICI: 3 BOYUTLU BASKI TEKNOLOJİLERİ FUARI

Son dönemlerde adını sık sık duyduğumuz ve oldukça ilgi gören 3D yazıcılarda üçboyutlu baskı teknolojileri, yeni pazar arayışında olan girişimciler için yeni imkanlar sağlıyor. Tasarım ve yapılabilecekler konusunda, sınırların olmadığı bir dünya yaratan yazıcılar ile bardaktan yüzüğe, iç içe geçmiş süs eşyalarından yedek parçaya kadar birçok eşya üretebilmek mümkün. Pazarın büyüklüğünün farkında olan Demos Fuarcılık, Türkiye’de ilk kez ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ fuarını 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11.Hall’deziyaretçilerle buluşturacak.
Makine ve Otomotiv sanayine büyük hareket getirecek 3D PRINT EXPO,  Endüstrinin hareket kaynağı ROLLEXPO RULMAN VE MAKİNA AKSAMLARI FUARIile aynı anda aynı alanda gerçekleşiyor. Fuar; makine üreticilerinin, Otomotiv imalat ve yan sanayicilerinin yanı sıra Mimar, İnşaat Mühendislerinin de yoğun ilgisini çekecek.
3D Prınt Expo Makina Üretimi Ve Otomotiv Sanayine Yeni Bir Boyut Getirecek
09.02.2015 İstanbul. 1980’li yıllarda temelleri atılmış olan, 3D baskı teknolojisi 2000'li yıllardan itibaren ulaşılabilir hale geldi. Var olan her nesneyi bir çeşit  ’klonlama’ özelliğine sahip olan bu teknoloji, bilim adamları tarafından zamanla geliştirilerek 21.yüzyılın en iyi icatlarından biri oldu.
3D yazıcılarda üçboyutlu baskı teknolojileri, Makine üretiminde, otomotiv sanayinde, yapı işlerinde, aksesuar, ayakkabı tasarımı, endüstriyel ve mimari tasarım, eğitim alanında, bilimsel çalışmalarda, tıp sektöründe vb. birçok alanda kullanılıyor.  3D yazıcı teknolojisi yüksek maliyetli olsa da artık evlerimize kadar girmeye başladı. İlerleyen dönemlerde hayatımızı oldukça kolaylaştıracak bu teknoloji ile kaybettiğimiz bir eşyamızı, beğendiğimiz bir ayakkabıyı, hayal ettiğimiz her şeyi bu sayede oturduğumuz yerden üretebilir hale geliyoruz.
Türkiye’de de bu konunun üzerine düşen birçok firma var. Demos fuarcılık da teknolojinin gelişimi ve sektörün büyümesi amacı ile Türkiye’de ilk kez ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ fuarını düzenleyerek yurt içi ve yurt dışı sektör liderleri bir araya getiriyor.
12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ‘3D PRINT EXPO TURKEY’ yanı sıra 4. İskele Kalıp Fuarı - Rollexpo Turkey - Rental Expo TurkeyFuarları da eş zamanlı olarak gerçekleşecek.
Fuar Hakkında daha fazla bilgi almak ve ziyaret etmek için www.demosfuar.com.trweb sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DEMOS FUARCILIK HAKKINDA:
Demos Fuarcılık, 1993 yılından bu güne Türk Fuar Sektöründe birçok yeniliğe imza atmış bir Fuar OrganizasyonFirmasıdır. Farklılık yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamayı hedefleyen, dünyada ve Türkiye`de "İLK" lere imza atan Demos Fuarcılık; Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemi, saha çalışmalarındaki tecrübeli adımları, firma bünyesindeki beyin fırtınalarını, katılımcı firmaları ile paylaşması neticesinde, Türk Fuar Sektöründe, markalaşma sürecindeki ciddi mesafeler kat etmiş durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır