7 Şubat 2015 Cumartesi

Çiçekçilik ve Bahçecilik Sektörü Florist'te Buluşuyor

 Teknik bilgi ve yeni üretim materyallerinin sergilenerek, çiçekçilik çalışmaları ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin yapılması ve üretimin bu fuar ile daha da yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı desteği ile 
FLORİST - Çiçekçilik, Bitki ve Bahçe Ekipmanları Fuarı 26-29 Kasım 2015 tarihleri arasında
 CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek. 

 Florist Fuarı ile çiçekçilik alanındaki üretim faaliyetlerinin artması, aynı zamanda, aile işletmeleri şeklindeki üretim örgütlenmesine imkan veren bu sektörde özellikle kadın istihdamına da büyük katkı sağlaması, dört mevsim üretime izin veren iklim koşullarına sahip olunması ve hedef pazarlara yakınlık gibi avantajların iyi kullanılarak sektörde istihdam artışının sağlanması ve ülkemizin çiçekçilik konusunda önemli bir konuma ulaştırılması hedeflenmektedir. Doğu ile Batı üzerinde bir köprü görevi gören Türkiye'nin çiçekçilik ve çiçek yetiştiriciliği konusunda hizmet veren tüm sektörleri bir araya getireceği bu fuarda her ülkenin alanında yaptığı çalışmalar ortak bir platformda buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır