23 Eylül 2015 Çarşamba

Türkiye’nin ilk Nesnelerin İnterneti Zirvesi Cisco ve Intel önderliğinde gerçekleşiyor

Türkiye’nin ilk Nesnelerin İnterneti Zirvesi, belediyelerden bilişime, enerjiden finansa kadar birçok sektörde dijital değişimi başlatmış öncü isim ve şirketleri buluşturuyor. 30 Eylül Çarşamba günü Cisco ve Intel sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen CEO’larının da katılacağı bir CEO Paneli ve Akıllı Şehirler panelleri gerçekleşecek. Nesnelerin İnterneti kavramının Türkiye’deki ekonomik yansıması ve potansiyeli ekonomiye yön verenler tarafından masaya yatırılacak.

Sanayi Devrimi’nden bu yana, dünyanın en hızlı dönüştüğü, yaşam tarzlarımızın da aynı hızla değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Bugün teknolojide ciddi bir kırılma noktasına gelindi ve herkes bir sonraki adımın ne olacağını merak ediyor. Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı Nesnelerin İnterneti Zirvesi, tüm bu soruların ortasında geleceğimize ışık tutmak adına Cisco ve Intel’in ana sponsorluğunda 30 Eylül Çarşamba günü İstanbul Four Seasons Oteli’’nde gerçekleştirilecek. Türkiye’den ve yurt dışından sektörün önemli isimlerini buluşacağı etkinlikte akıllı binalar,giyilebilir teknolojiler, akıllı şehirler gibi kavramlarla; hayatımıza hızla giren ürün ve hizmetler değerlendirilecek.

CEO’lar Nesnelerin İnterneti’ni tartışacak
Cisco ve Intel’in ana sponsorluğu, GE Türkiye, Microsoft ve Teradata’nın altın sponsorluğunda, NTV, Capital ve Ekonomist’in medya sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğin CEO Paneli’nde Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, GE CEO’su Canan Özsoy, Microsoft Türkiye CEO’su Murat Kansu, Odeabank CIO’su Tayfun Küçük ve Vestel CEO’su Turan Erdoğan, İoT’nun sektörlere yansımalarını ve geleceğini tartışacaklar.

Akıllı Şehirler Oturumu’nda ise kamudan enerjiye telekomünikasyondan inşaata sektörlerin, iş hayatının ve şehirleri nasıl bir değişim beklediği konuşulacak. Panelde, Mümin Kahveci (İETT), Emin Halebak (Lüleburgaz Belediye Başkanı), Mehmet Ali Akarca (Türk Telekom), Gökhan Öğüt (Vodafone) ve Hakkı Tok (İstanbul Büyükşehir Belediyesi CIO). Erden Timur (NEF İnşaat), Yetik Mert (Enerjisa) söz alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır