15 Eylül 2015 Salı

Exponatura'15, B2B ile Hız kazanıyor

Günümüzde Gelişmiş Ülkeler Başta olmak Üzere, Dünyadaki birçok Ülkede Doğal ziyaretinde organik ürünlere Olan Talep giderek artıyor. Bu kapsamda gıdadan, Doğal kozmetik ürünlere, bitkisel Tedavi ürünlerinden bebekler Için diş temizleme mendiline Kadar birçok Doğal ziyaretinde organik Ürün Grupları Dünyadaki Tüm ülkelerde Tercih edilirken Üretim kullanıcının alanı A.Ş. Üretici Sayısı da giderek Artış gösteriyor. Geçmişten günümüze katlanarak Büyüyen bu sektörün Türkiye'de Uluslararası planlanan En Büyük fuarı Exponatura'15, yıl yedincisi düzenlenecek Olan fuarda 1.620 bin firma 185 ürünle yer alacak 15-18 Ekim tarihleri ​​Arasında ziyaretçileriyle buluşmaya
hazırlanıyor.Tureks Uluslararası Fuarcılık Tarafından bu. Eczanelerden, marketlere; organik urun alıcılarından, Doğal Ürün Üretici ziyaretinde ithalatçılarına Kadar Geniş Bir ticari hedef kitlesine Sahip Olan fuar, bu yıl iş fırsatlarını Maksimum Paket düzeye taşımak, çevrimiçi sistem başvuruları ettik alıcılar Için Verimli Bir ​​iş platformu olusturmak adına B2B ettik Katılımcılar randevu Sistemini başlattı. B2B Online Sistem'i kullanarak Ziyaretçiler görüşmek istedikleri katılımcıları filtreleyip, Tercih edilen zaman dilimi Için Bir Görüşme talebi gönderebilecekler. Sistem, ziyaretçilerin fuar öncesi ilgi alanlarını olusturan firmalardan randevu alarak, Görüşme takvimlerini planlamalarını ziyaretinde Daha çok kisi ile görüşmelerini bu sayede de fuardan Daha Fazla verim alabilmelerini sağlayacak.
Ülkemizde sanayiinin gelişmesi,, yurtdışına Ürün Hizmet satışımızdaki Artış küresel rekabetin ettik ettik anlamda artması ile ticari / ihtisas Fuarları importance kazanmaya başladı. Bu doğrultuda doğal, organik ziyaretinde Sağlıklı Ürünler Alanında sektörünün En Büyük ihtisas fuarı Olan Exponatura, bu yıl sunmuş B2B online sistem başvuruları ettik Olduğu randevu sistemi ile KATILIMCI ziyaretinde ziyaretçilerin fuardan Almış oldukları etkiyi on iki katına çıkartmak Için çalışıyor. İkili iş görüşmeleri Sayesinde yeni iş FIRSATLARI İşbirlikleri Geliştirmek TICARET A.Ş. hacmini artırmak amacıyla Türk firmalarını Uluslararası delegeler ziyaretinde alım heyetleriyle PRESTİJLİ Bir platformda Cardio Masada buluşturma imkânı Sunulan fuarda, firmalar B2B online sistem başvuruları ziyaretinde randevu sistemi Sayesinde hedef kitlelerine en doğru sekılde ulaşabilecekler.
Gıda Üreticileri Satıcıları, Doğal Ürün İthalatçıları, eczaneler, Terapistler, Marketler, Doğal Ürün Mağazaları, Çiftlik Ürün Mağazaları, Organik Ürün Alıcıları, Sağlık Ürünleri Mağazaları, Kozmetik Mağazaları, Sağlık Merkezleri, Spor Merkezleri, Profesyonel Spor Kulüpleri, Güzellik Salonları, Hammadde Üreticileri A.Ş. A.Ş. Alıcıları, Distribütörler A.Ş., İthalat Restoran İşletmeler B2B ettik Kafeteryalar, Gıda Toptancilari vb birçok Kürüm ettik, İhracat Yapanlar, Zayıflama Merkezleri, Spa Salonları, Oteller A.Ş. sistem Üzerinden Ilgili oldukları firmadan randevu alabilecekler. Yapılan bütün, Başvurular Tureks Uluslararası Fuarcılık Tarafından değerlendirilecek OLUP, B2B Online randevu sistemi 14 Eylül'de aktif hale gelecektir.
Exponatura, Türkiye'nin Organik Ürünlerini Dünya ile Tanıştırıyor
15-18 Ekim tarihleri ​​Arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy'de 7. kez düzenlenecek Olan sektörünün Türkiye'de ki En Büyük fuarı olma özelliğine Sahip Exponatura'15 Türkiye, Avrupa Birliği A.Ş. Ortadoğu Başta olmak Üzere birçok ülkeden sektör Profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör temsilciliklerini ettik "Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı" nda Bir araya zor hale getiriyor. Doğal, organik, sağlıklı Ürünler Sektöründe Hizmet veren gıdadan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden bitkisel Tedavi ürünlerine Kadar Farklı alandaki 185 firmanın bulunacağı Fuara Yaklasik 20 bin ziyaretçinin katılması önemli Diğer Etki yaratan Exponatura, fuar Kapsamında konferans ettik öngörülüyor.Sektörde Ürün tanıtımları gibi etkinlikler düzenlemek ediliyor.Fuar Kapsamında Doğal Organik'in Olan düzenlenecek Sağlıklı Ürünler Sektörünün Geleceği başlıklı konferansta ettik; sektörün Farklı alanlardaki Temsilcileri ziyaretinde takipçileri Büyük Bir potansiyele Sahip Türkiye'de sektöre yön vermek gelecegine ışık tutmak Için Bir araya gelecekler ettik. Konferans Çerçevesinde sektörün Bugünü, hâlihazırda yürütülen Çalışmaları ettik Yatırımları, Devletin belirlediği uygulama yöntemleri, Türkiye pazarının Önemi, eczanelerin sağlık Sektöründe Değişen pazar Dinamikleri Çerçevesinde dermokozmetik ürünlere yönelişi, aktarların Büyüyen Sektörde nasıl bir yer alacağı, büyük zincir marketlerin sektörle Ilgili belirlediği stratejileri Konunun Uzmanları Tarafından A.Ş. paylaşılacak.
Exponatura'15 Hakkında:
Exponatura 2015 Fuarı, doğal, organik Sağlıklı Ürünler Sektöründe Türkiye, Avrupa Birliği A.Ş. Temsilcilikler Ortadoğu Başta olmak Üzere birçok ülkeden sektör Profesyonelleri, iş adamları, Perakende, Toptancı, Dağıtıcı, ziyaretinde A.Ş. Tüm ilgililer Için Başarılı iş Bağlantıları kurabilecekleri profesyonel Bir ticaret platformu oluşturuyor.Kapsamlı.
Exponatura, sektörün ülkemizdeki Uluslararası planlanan tek Sektörel Uzmanlık fuarı olma özelliğine sahiptir. Bölgenin En Kapsamlı ziyaretinde hedefi en doğru fuarı Olarak kendini ispatlayan Exponatura bu alanlardaki potansiyelleri Eklendi mükemmel bir organizasyon ile yönetmektedir.
Tureks Uluslararası Fuarcılık Hakkında:
1994 yilindan beri fuar organizasyonundan Deneyimli ekibiyle, yurtiçinde Uluslararası ölçekte FUARLAR gerçekleştiren Tureks Uluslararası Fuarcılık, Hizmet A.Ş. Kurulmuştur 2003 Yılında Verdiği sektörlerde Ülke ekonomisine Katkı sağlayan Etkili buluşmalara imza atmaktadır.
Türkiye, eden Tureks düzenlemek FUARLAR Orta Doğu'da Sektörel ettik Başarılı Ulusal küresel Ticarette ettik, Deneyimli kadrosuyla organizasyon alıcı Satıcıları Bir araya getirmekte ettik ettik fayda Sağlama misyonunu yeni Projeleri ile gerçekleştirmeye devam etmektedir.
Fuarcılık Alanında Verdiği hizmette ona zaman en iyiyi hedefleyen, uzman ekibinin Başarı memnuniyet Odaklı anlayışıyla hareket eden Tureks Uluslararası Fuarcılık, ülkesine Katkı sağlayan, Hizmet Verdiği sektörlere Değer katan küresel Bir fuar Şirketi olma yolunda ilerlemektedir ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır