13 Nisan 2013 Cumartesi

REAL MADRiD, MALAGA, GALATASARAY, YILMAZ VURAL

Avrupa Kupalarında önemli bir ayı geride bıraktık. Galatasaray ve Fenerbahçe güzel dakikalar yaşatırken ne yazıkki Cimbom; Los Galatikos ünvanlı Real Madrid'e  hakem hatalarıyla elenmesine rağmen ikinci maçta az daha uzatmaya gidecek diye heyecanlı bekleyişi ve Ebue, Schnaider ve Drogba'nın muhteşem golleriyle müthiş bir maç geride kaldı.
Galatasaray buraya kadar derken, dünya gazeteleri övgüyle söz etti. Ancak Fenerbahçe, bir üst tura geçerek yüzümüzü gülümsetti, gözlerimizi ışıldattı...
Avrupa kupalarında ise güçlü şirketlere sahip kulüplere ne ilginçtir nispeten daha az maliyetli ve küçük! takımlar çıktı. Haliyle bir yere kadar mücadele edilmesine rağmen sermaye galip çıktı..
Borussia Dortmund!a , GS gibi hakem hatalarıyla elenen Malaga'lı futbolcu Joaquin; 
Biz de, G.Saray da UEFA tarafından sahaya figuran olarak çıkarıldık, yem edildik” dedi..

Bu konudaki haberi bu bağlantıdan okuyabilirisniz..
Daha önce kuralarda hile olabileceği ve önceki zamanlardaki gibi  çeyrek finalde de güçlü sermeyeye sahip takımların birbirine çıkmaması da bu konuyu doğruluyor..

Çabası, mütavazliği ve farklı yanlarıyla sevdiğim Teknik Direktör Yılmaz VUral ise her konuda olduğu gibi  futbolda da basının  bir kaç kişi dışında kimseyi görmediğini görmek istemediğini ve yok saydığı anlamını veren şeyler söylemiş. Çünkü sermaye daha magazinsel  ve farklı bakıyor.
Bu konuda haklıYılmaz Vural.
Fatih Terim ve Aykut Kocaman şüphesiz başarılılar.Fatih Terim; Avrupa'da v e dünyada önde gelen teknik direktörlerden biri.Hatta İtalya ve İspanya liglerinin önde gelen takımları için adı geçiyor. 
Yılmaz Vural ise hep zor şartlardaki takımları alıp düzlüğe çıkartmaya çalıştı , çalışıyor.
 Kısaca Yılmaz Vural başarılı ve çok daha zor şartlarda çalışmak durumunda kalıyor.
İmkanları geniş İstanbul takımlarında veya Milli Takım'da ( hoş; Milli gibi önemli ve birlikteliği beraberliği  ifade eden kelimeler pek sevilmiyor zamanımızda!) başarılı olmaması için hiç bir sebep yok..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır