21 Nisan 2013 Pazar

DÜNYANIN EN RAHAT YERLERİ BELiRLENDi


BRN Yatakları'nın düzenlediği “Dünyanın en rahat yeri” 
fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
Birincilik, çobanın aba içine gizlediği kuzuyu fotoğraflayan Seyit Konyalı'nın



Dünya genelinde 50’den fazla ülkede 500’ü aşkın noktada satışa
sunulan BRN Yatakları tarafından düzenlenen “Dünyanın en rahat yeri” konulu fotoğraf yarışması; sanata ve sanatçıya destek olmak amacıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu aracılığıyla düzenlendi.


Firmanın Kayseri Serbest Bölgesi’ndeki fabrikasında geçen hafta düzenlenen ve başkanlığını  Dr. Haluk Uygur’un yaptığı Prof. Dr. Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, İbrahim Zaman, Hamit Yalçın, Ercan Halıcı ve Mustafa İlter’den oluşan jüri, 566 kişinin 1772 fotoğrafı arasında birincilik ödülünü Konya’dan yarışmaya katılan Seyit Konyalı’ya verdi.
Seyit Konyalı’nın çobanın aba içine gizlediği kuzu “dünyanın en rahat yeri” olurken, ikincilik ödülü, camları buğulu trende derin bir uykuya dalan kadını fotoğraflayan İstanbul’dan Aylin Çakır’a gitti. Kocaeli’nden Leyla Emektar ise annesi tarafından ayakları kavranan bebek fotoğrafı ile üçüncü oldu. Van’dan yarışmaya katılan Ahmet Fatih Sönmez’in şelale önünde keyif yapan kişi fotoğrafı  mansiyon ödülü aldı.
BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, Serbest Bölge’deki fabrikalarında jürinin birbirinden güzel fotoğrafları saatler süren uğraş sonucu belirlediğine işaret ederek,  dereceye girenleri kutladı ve yarışmayı geleneksel hale getireceklerini bildirdi.
Birincinin 5.000, ikincinin 3.000, üçüncünün 2.000 TL ödül hak ettiği yarışmada mansiyon kazanan 750 TL alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır