12 Şubat 2013 Salı

KİTAP OKUMAK, AŞK ve 1001

Kitap okumak bilgiyi çoğaltır, paylaşımları güçlendirir, sevgiyi ifade etmek için cesaretlendirir. Paylaştıkça anlamlanacak içeriğiyle “1001 Serisi”nden birini sevgiliniz için seçin. Kütüphanesinin değerli parçası olacak bu hediye ile kalbini fethedin.

Caretta Kitap tarafından yayınlanan, her biri alanında eşsiz eserlerin bir araya getirildiği, 1001 Serisi’ne gösterilen ilgi artarak devam ediyor. Özel günlerde anlamlı bir hatıra arayanlar için bu
kitaplar vazgeçilmez birer armağan olmayı sürdürüyor. Siz de sevgiliniz için farklı sanat dallarından benzersiz eserlerin yer aldığı bu kitaplardan biriyle fark yaratabilirsiniz.
“Ölmeden Önce Dinlemeniz Gereken 1001 Albüm”  
“Albümler ilk dinleyişte tıpkı kitaplar ve filmler gibi önümüzde açılır, her bir parça bizi korkunç zirvelerden, durgun göllerden geçirip bilinmeyen diyarların ta derinliklerine sokar. Haftalar ve aylar geçtikçe albümü keşfeder, her dinleyişimizde yeni güzellikler buluruz.”
“Ölmeden Önce Okumanız Gereken 1001 Kitap”,
“Bu yazıların yapmayı hedeflediği şey, her kitapla ilgili eksiksiz bir eleştiri ortaya koymak ya da bize metnin lezzetini sunmak ve hatta sıkıştırılmış bir olay örgüsü vermek değil. Bu yazıların yaptığı bir ölüm döşeği itirafının sıkışık ivediliğiyle, söz konusu romanı neyin ilgi çekici kıldığını, bir insanın onu neden okuması gereksiniminin nereden kaynaklandığını ifade etmek.”
“Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 1001 Resim”
“İyi ve harika resimler insanlar gibidir. Bir fotoğrafa bakarak fotoğrafın nasıl olduğuna dair bir fikir edinebilirsiniz ama aslında ne olduğunu öğrenmek için, onu tanımak üzere birlikte vakit geçirmeniz gerekir. Umarız, bu kitap sayesinde o eşsiz sanat eserleriyle biraz daha fazla vakit geçirme şansını yakalarsınız.”
“Ölmeden Önce Dinlemeniz Gereken 1001 Klasik Albüm”
 “Sadece “klasik” tür için bile, günümüzde mevcut olan müzik çeşitliliği şaşırtıcıdır. Nereden Başlamalı diye mi düşünüyorsunuz? İşte bu kitabın işe yarayacağı nokta da bu. Yaklaşık 900 yıla yayılmış olan bu seçkide, herkes için aslında birçok şey var.”
“Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 1001 Film”
“Hevesli okurlarını istekli izleyicilere dönüştürmeyi, zamanın çabucak akıp geçtiğini, izlenmeye değer filmler listesinin gerçekten çok uzadığını ortaya koymayı hedefliyor. Şuan da elinizde tuttuğunuz bu kitap tüm zamanlar, tüm türler, tüm dünya kapsamında bir görülmesi gerekenler listesi sunarak büyük bir riske giriyor.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır