12 Aralık 2012 Çarşamba

Toyota'dan Yarışma..

Toyota, geçen yıl ki yarışmaya devam ediyor..
Hayallerindeki Arabayı resmederek 15 Şubat 2013 tarihine kadar başvuruda bulunan 15 yaş ve altındaki çocuklar, öncelikle Türkiye Ulusal yarışmasında dereceye girmek için yarışacak. Türkiye’de dereceye girenler de, Dünyanın 5 kıtasından seçilmiş eserlerin yer alacağı Uluslararası Yarışma’ya katılma şansı elde edecekler. Kazananlar Türkiye’de birbirinden değerli hediyeler, dünya yarışmasında da Japonya seyahati ile
ödüllendirilecekler.
TOYOTA Hayalimdeki Araba Resim Yarışması'nın amacı, çocukların eğlenmeleri ve yaratıcı hayal güçlerini kullanarak çizecekleri “Hayalimdeki Araba” ile hayal kurmanın önemini anlamaları için fırsatlar yaratmaktır.
 
Yarışmaya katılacak eserler bir kenarı 270 - 300 mm, diğer kenarı 420 – 450 mm arasındaki ebatlara sahip kağıtlara yapılmalıdır. Eserlerin el çizimi, renkli ve bir arka plana sahip olması esastır. Eserler dijital olarak yaratılmış olmamalıdır. Her türlü kağıt cinsine müsaade edilmektedir ve istenilen resim malzemesi (sulu boya, renkli kalemler, pastel boya, vs. de dahil olmak üzere bütün boyalar) kullanılabilir. 
Yaş kategorileri
(1) 10 yaş altı
(2) 10-12 yaş arası
(3) 13-15 yaş arası 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır