2 Aralık 2012 Pazar

Bumerang Ödülleri Sahiplerini Buldu!

2. Bumerang Ödülleri 29 Kasım’da Hilton Convention Center’da sahiplerini buldu. 7 farklı kategoride yarışan bloggerlar, önce SMS oylaması ile ilk 10’da yerlerini aldıktan sonra alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Bu aşamayı da başarı ile tamamlayan bloglar dün gece ödüllerine kavuştular.  Geveze’nin sunumu ile gerçekleşen tören, ödüllerin verilmesinin ardından İskender Paydaş ve Mirkelam konseri ile devam etti. Kategori birincileri The New iPad’in sahibi olurken finalistler The Hill Side City Clup, Doğan Kitap, Dialog Anlatım & İletişim ve  yenicarsim.com’dan sürpriz hediyeler kazandılar. Aycıca Bumerang Ödülleri’nin kategori
birincileri yakında onları bekleyen ve sürprizlerle dolu  ‘’Pepsico İçerik Kampı’’nda da yer alma fırsatı bulacaklar.
Eğlencenin doruğa  ulaştığı Bumerang Ödülleri’nde açıklanan kategori birincileri
En Bilge Forum Ödülü www.gezenbilir.com ‘e e verilirken, kazanan Bumerang yayıncısına ödülü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu tarafından verildi.
En Çalışkan Blog Ödülü www.yolunneresindeyim.blogspot.com’un olurken, kazanan blogger ödülünü, Hürriyet Web/Mobil Koordinatörü Bülent Mumay’dan aldı
En İyi Yerel Site Ödülü, www.karsiyakalife.com.tr’nin olurken, kazanan Bumerang yayıncısına ödülü, Hürriyet Dijital Reklam Koordinatörü Haymi Behar tarafından verildi.
En Sosyal Blog Ödülü www.balkopugutasarim.com’a giderken, kazanan bloggera ödülü GROUPM Sosyal Medya Başkanı Ebru Kutan Mersin tarafından sunuldu.
En Tarz Blog Ödülü www.dadatart.com’a verilirken, kazanan blogger ödülünü Hürriyet Gazetesi Sosyal Medya Editörü Şermin Terzi’den aldı.
En Uyumlu Site Ödülü, http://www.maroon.com.tr’ye verilirken, kazanan Bumerang yayıncısı ödülünü Bumads CEO’su Onur Kabadayı’dan aldı.
Jüri Özel Ödülü ise www.city-shot.com’un oldu. Gecenin son ödülü Hürriyet Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri tarafından sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır