1 Mart 2012 Perşembe

MiKA TUR'DAN YARIŞMA; HAYALiNi KUR, TATiLE GiT



mika tur

'2. EN GÜZEL TATİL HAYALİNİ KUR, GERÇEKLEŞTİRSİN MİKA TUR' YARIŞMASI BAŞLIYOR!

İLK YARIŞMANIN EN GÜZEL HAYAL SAHİBİ SURVIVOR ADASI'NA GİTMİŞTİ.
Mika Tur'un "2. En Güzel Tatil Hayalini Kur, Gerçekleştirsin Mika Tur" isimli yarışması 5 Mart 2012'de başlıyor. www.tatilbudur.com internet portalına girerek Facebook'ta paylaşılan hayaller birbiriyle yarışacak, takipçiler tarafından en çok oy alan kişi hayal ettiği yere gitmeye hak kazanacak. Geçen senenin birincisi Ayça Ayhan, kız arkadaşıyla birlikte Karayip Adaları'na gitmişti.
Herkesin mutlaka gitmek istediği bir tatil hayali vardır. Zirvesine çıkmak istediği bir dağ, derinine dalmak istediği bir okyanus, tadına bakmak istediği ilginç bir yemek, içine girmek istediği bir tapınak. Gitmek istenilen yer belki burnumuzun dibinde, belki de dünyanın öbür ucunda olabilir. Fark etmez... Mika Tur en güzel tatil hayalini kuran kişiyi, gitmeyi hayal ettiği yere gönderiyor! 5 Mart'ta başlayacak olan yarışma Mart sonunda sonuçlanacak.
Nasıl katılacaksınız?
www.tatilbudur.com sitesinden "En Güzel Tatil Hayalini Kur, Gerçekleştirsin Mika Tur" bölümüne girin. Facebook'tan başvur bölümüne tıklayın. İstenen bilgileri doldurduktan sonra hayal ettiğiniz tatili nedenleriyle birlikte yazın. Hayaliniz için bir kişiden 1 ile 10 arasında puan alabilirsiniz. Aynı takipçi size günde sadece 1 kez oy verebilir. Çekiliş yok, kura yok! En çok puanı alan, hayalini kurduğu tatili kazanıyor. Üstelik yanınıza en sevdiğiniz kişiyi de alabilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz, arkadaşınız, babanız, kardeşiniz, çocuğunuz... Bu kadar basit! Hayal etmesi sizden, gerçekleştirmesi Mika Turdan...

MİKA TUR'LA HAYALLER GERÇEK OLUYOR!
Geçen yıl 1.si düzenlenen 'En Güzel Tatil Hayalini Kur, Gerçekleştirsin Mika Tur' yarışmasının birincisi Ayça Ayhan, Acun Ilıcalı'nın Survivor isimli yarışmasından etkilenerek hayalini kurdu ve paylaştı. İnternet oylamasında en çok puanı alarak tüm masraflar Mika Tur tarafından karşılanmak üzere Dominik Cumhuriyeti'ne gitme hakkı kazandı. 1 hafta süren tatil boyunca iki genç kız tropikal adanın tadını çıkardılar. Mika Tur, geçen sene ayrıca yarışmaya katılan 40 bin kişinin hayallerinden elde edilen istatistiklere göre tatilcilere yeni rotalar da sunmaya başladı: Karayip Bölgesi-Dominik Cumhuriyeti, Fransa Toulouse Bölgesi, İzlanda, Reykavik ve Buzullar turu, Tanzanya Milli Parklar ve Zanzibar adası, Orta Amerika Kosta Rika yeni tur paketleri olarak sunuldu.
NASIL PUAN TOPLAYACAKSINIZ?
Hayaliniz için bir kişiden 1-10 arasında puan alabilirsiniz. Aynı takipçi sizin için bir günde sadece 1 kez oy verebilir. En çok puanı alan hayalini kurduğu tatili kazanır.
YARIŞMA KURALLARI
  • Mika Tur tarafından hayal ettiğiniz yere ulaşımınız, oteliniz, rehberlik hizmetiniz sağlanacaktır.
  • Planlaycağınız tatil hayali 5 gece ile sınırlı olmalıdır.
  • Mika Tur'un anlaşmalı olduğu otellerde konaklama sağlanacaktır.
  • 2 kişi için günlük ekstra 100 Dolar harcırah verilecektir.
  • Hayal edilen tatil dünya dahilinde olmalıdır. Uzay gezisi ve diğer gezegenler kapsam dışındadır.
  • Yarışma 30 Nisan'da bitecektir.
  • Birinci olan Mika Tur'un sitesinde lanse edilecektir.
  • Yarışmaya Mika Tur çalışanları ve yakınları katılamayacaktır, katılsa dahi aldıkları puan geçersiz sayılacaktır.
  • Bir kişi bir gün içerisinde sadece bir kez olmak üzere on değişik hayali oylayabilir.
  • Bir kişi bir terminalden aynı kişiye sadece bir kez oy kullanabilir.
  • Mika Tur, Kurallara uymayan katılımcıların hesaplarını kapatma hakkına sahiptir.
  • http://www.tatilbudur.com/tatil-hayali/
  • http://www.mikatur.com/
  • Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Son 7 günde en çok okunanlar

    EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

    Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
    Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
    _____________________©___________________
    Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
    Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır