23 Ocak 2016 Cumartesi

Destebaşı Tesisleri

 agrega tesisleri yanı sıra diğer yandan madencilik sektöründe de ilerleme kat eden kuruluşların arasında40 yıldır sektörde adını sıklıkla duymuş olduğumuz Destebaşı, Fatih Destebaşının profesyonel başarısıyla birlikte bugünlere kadar da gelebilme başarısı göstermiş bulunuyor. Her geçen gün geniş kapasiteye sahip olan üretim departmanlarını daha da fazla çoğaltan özel kuruluş sektörde fark yaratmayı da en iyi
şekilde başarmıştır. Özellikle ekip ruhuyla hareket ettiklerinden dolayı kısa zaman sonucunda da şirket kurumsal imaja ve aynı zamanda da itibara sahip olmuştur.  Bünyesinde 500-700 arasında çalışan bir ekip yer almakta ve ekipman sayısı da 400’e ulaşmaktadır. Üstelik günümüzde çok büyük bir sektör olarak tanıdığımız hazır beton teknolojisi konusunda da en büyük yatırımlarını ortaya koyarak Türkiye’nin en gücenilir ve kurumsal hazır beton üreticisi olma hakkına da sahip olmuştur. Kalite standartlarına uygun bir şekilde bir üretim hizmeti gerçekleştiren şirket yapı teknolojisinin yanı sıra uzun ömürlü demir çelik üretimlerini de gerçekleştirmektedir. Yeni yatırım ve istihdamlar da sağlayabilmek adına artık kollarını bir an önce sıvamaya başlayan kuruluşun adı artık sektörde dalgalanmaya başlanmıştır. İnşaat sektörü, agrega tesisleri yanı sıra diğer yandan madencilik sektöründe de ilerleme kat eden kuruluşların arasında yer almayı da başarmış bulunuyor. Hazır ve en dayanıklı hazır beton, demir çelik ve agrega üretimleri ile ne denli önemli bir şirket olduğunu da bir kez daha ortaya en iyi şekilde koymayı da başarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır