11 Mart 2012 Pazar

CONCEPT V1, KARSAN'DAN

Son yılların en önemli  tartışması yerli otomobil konusunda en hazır ve en somut olan çalışma uluslararası otomobil fuarı Cenevre'de dünyanın önüne çıkıtı.Her ne kadar New York'ta istenen ve olması gereken otomobil olup engellensede tasarım, işlev ve engelli dostu olması yönünden üretime geçtiğinde hakettiği yeri alacaktır.Karsan yeni bir araç ortaya çıkarmanın yanında bu fuarda yer alarak  aslında Türkiye'ye ve dünyaya ikinci bir Devrim Otomobili olduğunu göstermiştir.
Karsan, Concept V1 aracını, yeni geliştirdiği binek modeli ile birlikte 6 – 18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen uluslar arası 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergiliyor. Karsan dünyanın en prestijli otomotiv fuarlarından biri olma özelliğini taşıyan Cenevre’de yer alan ilk ve tek Türk
firması olurken, aynı zamanda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan bir yıl önce hedef koyduğu yerli otomobili yaratma talebini cevaplama yönünde somut adım atan firma olarak da Türk Otomotiv Sanayii’nin tarihine bir mihenk taşı koyuyor. Karsan tam fonksiyonlu yürüyen taksiyi ve aile aracı olarak tasarlanan binek modelini otomobil piyasasının kalbinin attığı Devamı Otometre.com 'da... Otometre.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır