8 Aralık 2011 Perşembe

BUMERANG ÖDÜLLERİ SONUÇLANDI

Sosyal medya reklam platformu Bumads’i 23 Kasım Çarşamba akşamı Hilton Convention Center’da düzenlenen gecede önemli markalar ve reklam dünyasına yön veren ajanslar ile buluşturduk.
Kreatif ajanslardan, medya planlama ve satınalma ajanslarına, dijital ajanslardan son yılların yükselen trendi sosyal medya ajanslarına kadar reklam dünyasına yön veren isimlerin bir araya geldiği gecede Hürriyet İnternet Grubu’nun yeni sosyal medya reklam platformu Bumads ilk kez sahneye çıktı.
Heyecanla beklenen Bumerang Ödülleri, Bumads Gecesi’ne damgasını vurdu!
 
Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın da katıldığı gecede nitelikli blog ve seçkin web sitesi ağı Bumerang ödülleri sahiplerini buldu.
Bumads Gecesi’nde birinci olan blog ve web sitesi sahipleri ödüllerine kavuşurken, 6 kategoride finale kalan blog yazarları ise özel bir plaket ile onurlandırıldı.
İşte Bumerang Ödüllerinin Kategori Birincileri;
En Tarz Blog
En Çalışkan Blog
En Sosyal Blog
En Bilge Forum
En İyi Yerel Site
Jüri Özel Ödülü
http://www.businessonair.net ile Ertuğ Fıratlı
Bumerang Ödül Töreni’nin ardından sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve en başından beri jüri koltuğunda blog yazarlarına destek veren Bedük ise muhteşem performansıyla Bumads Gecesi katılımcılarına unutulmayacak anlar yaşattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır