12 Kasım 2011 Cumartesi

CAZiP ve HESAPLI AYAKKABI

Geçen sene ayakkabı ihtiyacı hasıl oldu. 
Cazip, Hesaplı ve ideal ayakkabı ararken CHİ  Topçular mağazasına gelmişiz. Kardeşimle beraber  birer çift ayakkabı aldık Şu klimalı olan yani havayı değiştiren ayakların terlemediği minik  pompa veya bir tertibatı olanından.
Alırken klimasının bozulduğunda değiştirilebileceğini de söylediler. Kardeşimin ayakkabısı  6 ay olmadan kliması bozuldu veya yapıştı. Bunu mağaza yetkililerine söylediğimizde klima tertibatının gelmediğini arada bir uğrayıp sormamız gerektiğini söylediler..Sonraki zamanda ise ayakkabıyı getririp/alıp fabrikaya gönderceklerini ifade ettiler. Sanırım 1-2 ay içinde yeni ayakkabı veriler. Ancak o da bir kaç aylık bir süreden sonra aynı sonucu verdi!. Bu arada benim ayakkabınında kliması bozuldu. Ve klimasını değiştiremeyeceklerini üzülerek! söylediler.Yine daha önce aldığımız  5-6 ayı geçmeden koku sorunu olan ayakkabı içinse bir şey yapamayacaklatrnı söylemişlerdi. Sonuç olarak alacağınız ürünü iyi araştırın, karşınıza akla gelmeyen şeyler çıkabiliyor.
Son söz; ayaklarınıza iyi bakın!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır