4 Eylül 2011 Pazar

TORYUM, BOR VE BURDUR

"Kod adı Affan: Annesi ve babası Susurluk'a bir araştırma yapmak için gitmişlerdi. Susurluk'tan Dursunbey'e, Bigadiç'ten Sultançayı'na, Kestelek'ten Sındırga'ya, Emet'ten Kırka'ya kadar geniş bir bölgeyi taradılar. Sonuçlar çok şaşırtıcıydı. Türkiye'nin dünyanın en zengin bor yataklarına sahip olduğunu saptadılar. Ayrıntılı bir rapor yazdılar, raporun sonuna da gizli ibareyle (Türkiye 2015'te yıllık 500 milyar dolarlık bor geliriyle süper güç olur) diye yazdılar.Arabalarına binip Ankara'ya dönerken, iki minibüs tarafından sıkıştırdı, şarampole yuvarlandılar.
Hurda haline gelen arabadan yaralı olarak çıkmaya çalışırken, tepeden inen dört kişi önce babasını, sonra annesini boğdu.
(Öldürmeden gelmeyin) emri alan katiller görevlerini tamamlamıştı' Kod adı Ragıp Baba, haberi alınca olay yerine ilk ulaşan oldu.
Cinayeti anladı. İz ararken, araba içinden gelen bir ağlama sesi duydu. Arabanın arkasında küçük bir çocuk ağlıyordu. Bu çocuk kod adı Affan olan çocuktu. Üstün zekâlı çocuklar yurdunda devlet tarafından büyütüldü. Yurt müdürü Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılı bir ismiydi...
Bu anlamlı sözler, Gazetemiz
TAKVİM'in Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler'in, "Şato: Gizli Devletin Şifresi''isimli kitabından alınmıştır.
Kod adı Affan olanlar MİT'te görevde. Bor madeni gizli raporları, devletin kasalarında. Hükümet tarafından alınan
Bor'un özelleştirilmemesi, millete ait olan Bor'un millet tarafından kullanılma kararının arkasında işte böyle derin mevziler ve düşünceler var. 
......
Bu yazı ilginç olduğu kadar gelecek için nelerin  olabileceği ve neler yapıldığına dair fikir veren okunması gereken bir yazı..
Yazının devamı bu bağlantıda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır