14 Şubat 2010 Pazar

İNSAN MANZARALARI

İlginç insan manzaraları...

__Yolda, yaşlı bir amca yürüyor; hava soğuk olduğundan paltosu üstünde ve normal bir kıyafete sahip.Hava son günlerde yağmurlu, az evvel de yağmur çileştiriyordu.Fakat amcayı gördüğüm anda yağmur yağmıyor.Amca yağmuru düşünerek şemsiyesini yanına almış fakat elinde değil!!
Şemsiye ters şekilde yani sivri tarafı aşağıya gelecek şekilde tutma yeri de soru işareti şeklinde ensesinde paltonun yakasına takılmış şekilde gidiyor.İlk defa sıra dışı ama kimseyi rahatsız etmeyen bir görüntüye rastladım..
Tabiki de biraz komik..

__Diğer manzarada ise bir bayan var; sevgilisi veya kocasıyla beraber elele.Yer fuar salonu, herkes gibi bu bayanın da elinde içinde broşür olan ipli poşet tarzı bir çanta..
Çantanın ipi uzun içinde de iki sayfadan oluşan iki broşür, ağırlığıda herhalde 200 - 300 gramı geçmez..
Bayan; minili çıtır diye tabir edilen zayıf başka bayanlara göre sıska görünümde, yanında ki beyefendi de takım elbiseli..
Buraya kadar her şey normal.Fakat bayanın elindeki çanta hafif olmasına rağmen yerde sürükleyerek yürüyor.Sizce nasıl bilmem ama bence ilginç ve gülünç bir görüntü..
__Son tabloda ise yine bayanlar var; halk otobüsleyle giderken can sıkıntısından insanlara bakıyorum, nasıl duruyorlar, nereye bakıyorlar şeklinde.Bayanlara takıldı gözlerim, inanın çoğu bayan diğer bayana o kadar dikkatle bakıyor; nasıl giyinmiş nasıl makyaj yapmış..Ve baştan aşağıya süzüyorlar; tam bir inceleme.Dost başa düşman ayağa bakar ya; bunlar dost mu düşman mı belli değil.Çünkü başa da ayağada bakıyorlar.Ve hepsinin yüzünde muzip, alayımsı ve kıskanç bir bakış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır