7 Eylül 2013 Cumartesi

Marka ve patent tescili haberleri Patent TV ve www.patentdunyasi.com.tr de

Patent Dünyası, marka ve patent    haberlerinin adresi
Patent, marka ve endüstriyel haklar konusunda en kapsamlı ve iddialı internet sitelerinden biri olmayı hedefleyen www.patentdunyasi.com.tr Türkiye’de 30 yıldır marka ve patent vekilliği hizmeti veren Destek Patent yönetiminde yayın hayatını sürdürüyor.

Türkiye’nin lider marka ve patent vekilliği şirketi Destek Patent, patent ve marka tescili konusunda
bilinci geliştirmek ve bilgi paylaşımını en etkili şekilde gerçekleştirmek amacıylawww.patentdunyasi.com.tr sitesini kurdu. İnternet sitesinde patent dünyasından geniş bir bilgi bankasına kadar patent ile ilgili her şey yer alıyor.

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, “Patent Dünyası internet sitesi patent, marka ve endüstriyel haklar konusunda kapsamlı bir başvuru kaynağı olması amacıyla Destek Patent’in 30 yıllık birikimi ve deneyimiyle hazırlanmış bir platformdur. Kullanıcı dostu sitemizde ziyaretçilerimizin marka ve patent konusundaki tüm bilgi gereksinimleri dikkate alınmıştır” dedi.

Sürekli güncellenen Patent Dünyası sitesinin kullanıcıları gündemdeki patent haberlerini site üzerinden takip edebilir, en yeni etkinlikler hakkında bilgi sahip olabilirler. Müşterilerin ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen online kütüphanede yayınlara, e-bültenlere, sektörel raporlara, endüstriyel haklara ilişkin güncel mevzuat ve anlaşmalara erişebilirler.

İstatistikler bölümünde ise sektörün genel görünümünü rakamsal olarak ifade ediliyor. Ayrıca sitede sektörün ileri gelen profesyonelleriyle yapılan röportajlar ve makaleler de yayınlanıyor.

Sitenin ana sayfası bir bakışta her şeyin görünmesine ve bölümlere kolayca erişilmesine olanak sağlayacak kullanıcı dostu bir tasarıma sahip.

Üniversite-sanayi işbirliği için İnoversite

Üniversitelerin en temel görevlerinden biri, araştırmalar yoluyla bilimsel ve teknolojik gelişimi sağlayacak bilgiye ulaşmak, bilgiyi paylaşmak ve bilgiyi kullanarak teknolojik gelişmelere ve girişimlere katkıda bulunmaktır. Günümüzde üretilen bilgi, adeta bir sanayi girdisi haline gelmiştir. Dolayısıyla, üniversitelerde bilgi üretimi ve üretilen bilginin mutlaka yeniliğe ve teknolojiye dönüştürülme zorunluluğu vardır. Üniversitelerde inovasyon ve fikri mülkiyet bilincinin yaygınlaştırılması ile ilgili çalışmaların başından sonuna kadar tüm aşamalarına bilgi ve birikim gücüyle destek veren Destek Patent, başlattığı ve sitede tüm yönleriyle tanıttığı “İnoversite” projesiyle üniversitede üretilen bilginin sanayiye transfer edilmesi ve karşılıklı kazanç sağlanması için uygun bir yapı geliştiriyor.

Rakipleri takip etmenin kolay yolu Teknoprofil
Patent Dünyası sitesinin kullanıcılarına sunduğu bir hizmet de daha az maliyetle ve çok kısa zamanda faaliyet gösterdikleri alandaki teknolojik gelişmeleri ve rakiplerinin son durumunu öğrenmenin yolu olan “Teknoprofil”dir. Kullanıcılar, Teknoprofil sayesinde teknolojik rekabetin tüm avantajlarından faydalanabilir, patent ihlali riskinden korunarak zaman ve para kaybını engelleyebilir.
_____________________________________

Destek Patent TV yeni yüzü ve kapsamlı konularıyla yayında!
Türkiye’de 30 yıldır marka ve patent vekilliği hizmeti veren Destek Patent, internet ortamında yayın yapan Destek Patent TV ile patent, marka tescili ve endüstriyel tasarım hakları konusunda güncel ve bilgilendirici videolar yoluyla bilgi paylaşımını kolaylaştırıyor.

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent tarafından kurulan Türkiye’nin ilk marka ve patent web TV’si Destek Patent TV, yaklaşık 2 yıldır dünyada olan gelişmeleri ve değişen şartları internet ortamı üzerinden en kolay şekilde kamuoyuyla paylaşıyor. Destek Patent uzmanları değişen dünya teknolojilerini, bu teknolojilerin arkasındaki patentleri ve yükselen markaların arkasındaki gerçekleri, patentli olmanın bir ürüne kattığı değeri Destek Patent TV’de paylaşıyor ve uygun örnek olayları yorumluyor.

Marka ve patent bilincinin oluşmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, “Destek Patent TV’yi kurmaktaki amacımız, çalışmalarımızı daha global hale getirmek için dünyada olan gelişmeleri ve değişen ekonomik şartları müşterilerimizle yakından paylaşmaktır” dedi.

Dopdolu içerik, modern tasarım

Destek Patent TV’nin içeriğinde patent ve marka dünyası ile ilgili her tür video paylaşılıyor. Farklı kategorilere bölümlenen sitede, Etkinlikler bölümünde en güncel etkinliklerden videolar, Uzman Görüşleri bölümünde marka, patent ve tasarım konusunda uzmanların bilgilendirici videoları, Röportajların altında farklı sektörden profesyonellerle yapılan söyleşiler yer alıyor. Ayrıca Ar-Ge merkezine sahip şirketler için çok faydalı bir sistem olan TRİZ hakkında da özel bir bölüm bulunuyor. Patent dünyasının renkli ve mizahi yönünü sergileyen videolar ise Patent Komedi bölümünde sunuluyor.

Destek Patent TV sayfalar arasında kolayca geçiş yapılmasına olanak veren, modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların videolara yorum yapma imkanı ve videoları sosyal medyada paylaşma olanağı da unutulmamış.

“Destek Patent TV ile müşterilerinizin katma değerli ürün üretimine destek sağlamaya ve bu konuda çalışmalara öncü olmaya gayret edeceğiz” diyen Kemal Yamankaradeniz, iki trilyon dolarlık milli gelir ve beş yüz milyar dolarlık ihracat olarak belirlenen Türkiye’nin 2023 hedefine, Destek Patent TV olarak yapılacak bilinçlendirme ile katkı sağlamak istediklerini sözlerine ekledi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır