25 Kasım 2012 Pazar

2.ci BUMERANG ÖDÜLLERiNDE iLK 3 , FiNALi BEKLiYOR

2. Bumerang Ödülleri’nde jürinin seçimleriyle ilk 3 belli oldu!
 SMS oylamasıyla belirlenen, sonrasında 22 kişilik jüri  tarafından  değerlendirilerek seçilen 
 Türkiye’nin en’ blogları, siteleri, forumları kısaca   Bumerang Ödülleri Finalistleri…
En Tarz Blog
En Çalışkan Blog
En Sosyal Blog :
En iyi Yerel Site :
En Uyumlu Site:
En Bilge Forum:
Jüri Özel Ödülü:
Bloggerlar, ödüllerini dijital reklam sektörüne yön veren ajansların, markaların ve bloggerların katılımı ile 29 Kasım Perşembe akşamı Hilton Convention Center’da alacak. Ödül töreninde, finalistler arasından jüri üyelerimizin belirlediği birinciler de açıklanacak.
7 kategoride yarışan bloggerlar Geveze’nin sunumuyla  ödüllerine kavuşacak. Gecenin sonunda İskender Paydaş ve Mirkelam performanslarıyla eğlenceli dakikalar yaşatacak.
Gecenin öncesinde ise dijital dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getiren “Ustalardan İyi İçerik Atölyesi” başlığı altında çeşitli oturumlar gerçekleşecek. Oturumların ardından, Gizmodo Chief Editörü Matthias Sternkopf’un da konuşmacılar arasında yer alacağı panelle birlikte bloggerlar, ödüller öncesinde keyifli bir öğleden sonra yaşayacak.
Her ne kadar finale kalamasalar da, SMS oylamasıyla ilk 10′a giren üyelerimiz de 29 Kasım’da gerçekleşecek Ustalardan ‘İyi İçerik’ Atölyesi ‘ne birer kişilik davetiye kazandılar.
Bumerang Ödülleri’nin en büyük amacı blog yazarlığı ve blog ekosisteminin gelişmesine katkıda bulunup tatlı bir rekabetle sarf edilen çabaları ödüllendirmek. Her geçen sene sizlerin de ilgisiyle daha da renklenen ödüllerimiz büyümeye devam ediyor. Katılan tüm sitelere ve oylarıyla beğendikleri sitelere destek olan tüm kullanıcılara sonsuz teşekkür ediyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır