20 Mayıs 2012 Pazar

AKHİSARSPOR VE ELAZIĞSPOR

Bank Asya Ligi'nde 2012 sevinenleri ve üzülenleri de diğer liglerde olduğu gibi belli oldu. ElazığSpor ve AkhisarSpor'a başarılar diileriz. Ancak Akhisar'ın durumu farklı; bir ilçe takımı olması ve ilk kez bu arenaya çıkıyor olması sebebiyle büyük bir başarı yakalamış durummda. 

Tüm spor  ekiplerimize başarılar ve centilmence maçlar diliyoruz..

TFF'nin internet sitesinden; Bank Asya 1. Lig'de 2011-2012 sezonu sona erdi. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ligi şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükseldi. Lig ikincisi Elazığspor da Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı başardı.
Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takım ise play-off maçları sonunda belli olacak. Lig'i 3., 4., 5., ve 6. sırada bitiren takımlar deplasmanlı olarak çift maç eleme usulüyle oynayacak. Çaykur Rizespor, Adanaspor ile Kasımpaşa da Konyaspor ile play-off maçları oynayacak. Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak. Finali kazanan kulüp, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek.
Giresunspor, Sakaryaspor ve İstanbul Güngörenspor, Bank Asya 1.Lig'e veda eden takımlar oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır