Prof. Dr. Üstün Dökmen kişisel gelişim romanı Direksiyon’da, düşünen insanı en çok meşgul eden özgürlük, mutluluk ve aşk gibi konuları, zekice kurguladığı ve güçlü bir üslupla beslediği sürükleyici bir yol hikâyesiyle ele alıyor. Usta yazar, Epsilon logosuyla yayımlanan romanında hem bireylerin hem de toplumların çizdiği daireleri ve çıkmazları direksiyon metaforuyla aktarıyor. Aşk ya da iş hayatında sürekli kendi çemberimizi sağlamlaştırmak yerine, çemberin dışına çıkıp dünyadaki yerimizi sağlamlaştırmanın mümkün olduğunu gösteren Direksiyon, okuyan herkesi kendi hayatının direksiyonuna geçmeye davet ediyor.
Prof. Dr. Üstün Dökmen’in Epsilon tarafından yayımlanan kişisel gelişim romanı Direksiyon, bireylerin ve toplumların çıkmazlarına değinerek okura yeni bakış açıları kazandırıyor. Farklı bir tarzda kaleme aldığı yeni kitabında Dökmen, düşünen insanı en çok meşgul eden özgürlük, mutluluk ve aşk gibi konuları etkileyici anlatımıyla ele alıyor. Çarpıcı gerçekleri metaforik bir anlatımla aktaran usta yazar, direksiyonun hakimiyetinin kimde olduğu sorusu ile okurları hem düşünmeye hem de sorgulamaya yönlendiriyor.
Usta yazar Direksiyon adlı kişisel gelişim romanında bireylerin, toplumların ve sistemin girdiği kısır döngüleri zekice kurgulanmış sürükleyici bir yol hikâyesiyle anlatıyor. Prof. Dr. Üstün Dökmen, kahramanlar üzerinden derin eleştirilere yer verdiği kitabında Mülayim’in, Ateş’in ve Dumrul’un kendi çizdikleri çemberlerle mücadelelerini heyecanlı ve yaratıcı bir anlatımla aktarıyor.
Prof. Dr. Üstün Dökmen’in güçlü anlatımıyla kaleme aldığı Direksiyon adlı kitabı, Epsilon logosu ile raflarda ve internet satış sitelerinde!
ÜSTÜN DÖKMEN HAKKINDA
1954’te İstanbul’da dünyaya geldi. 6 yaşındayken tiyatro ve roman yazmak istediğini söyledi. Bir edebiyat öğretmeni olan annesi ona Fuzuli’nin, “İlimsiz şiir temelsiz duvara benzer, gayet itibarsız olur,” diye öğütleyen şiirini okudu ve “Önce bir bilimde derinleş, sonra sanatla uğraş,” önerisinde bulundu. Dökmen bu öneriyi ciddiye alıp bir süre fizik okuduktan sonra, psikolojide lisans ve yüksek lisans, PDR alanında doktora ve profesörlük derecelerini aldı. Tiyatro eserlerinden Komşu Köyün Delisi, Devlet Tiyatrolarında 477 defa sahnelendi. Bugüne kadar on romanı, çok sayıda tiyatrosu ve şiir kitabı yayımlandı.
Bilgi: epsilonyayinevi.com
instagram.com/epsilonyayinevi
facebook.com/EpsilonYayinevi
twitter.com/epsilonYayinevi
youtube.com/channel
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder