28 Kasım 2018 Çarşamba

“DELİLER FATİH’İN FERMANI” FİLMİNİN ANKARA GALASINA BÜYÜK İLGİ

“Deliler Fatih’in Fermanı” filminin Ankara galası ünlü oyuncularının katılımıyla ANKAmall Cinemaximum’da yapıldıECE Türkiye tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi olması yanında kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile de öne çıkan ANKAmall, vizyona yeni giren filmlerin özel gösterimleri ile oyuncularına da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez Cinemaximum’da “Deliler Fatih’in Fermanı” filminin Ankara galası ile filmin oyuncularını ağırladı.





Yapımcılığını Angel Film’in üstlendiği, Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan ve Esra Vesu Özçelik’in senaryo yazarı, Osman Kaya’nın yönetmeni olduğu filmin Ankara galası başrol oyuncularının katılımı ile ANKAmall Cinemaximum’da gerçekleştirildi.
Son günlerin en çok konuşulan filminde özel gösterim öncesi, büyük bir kalabalıkla karşılaşan film ekibi bir araya geldiği sinemaseverlere film hakkında açıklamalar yaptılar. 
Filmin oyuncularından İsmail Filiz, “Deliler”in öz kahramanlar olduğunu söyleyerek, “Tarihimizi unutmayalım. Özellikle gençlerimiz filmi seyretmeli” dedi.
Tarihi belgeler ışığında film yaptıklarını söyleyen Cem Uçan ise, “Film 23 Kasım’a kadar bizimdi. Artık bundan sonra sizin, Türkiye’deki 80 milyon delinin filmi. İnşallah bundan sonra iyi projeler devam edecek. Adamlar ne iyi film yapmış diyoruz, işte o adamlardan bizde çok var. Biz de onlardan birkaçıyız.” diye konuştu.





Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’in Osmanlı Sarayı’na uzanan hayatını anlatan ve kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Hakan Yufkacıgil, Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy, Gülşah Şahin Uçan, Demet Tuncer, Kamil Güler, Namık Rüstemhanlı, Mehmet Ali Karakuş, Mehmet Pala ve Batın Uçan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı filmde Fatih Sultan Mehmet’in görevlendirdiği “Deliler” adlı askeri birlikte görev yapan bir grubun, Eflak Voyvoda’sı Tepeş’in Osmanlı Cihan Devleti’nin Doğu Avrupa’daki topraklarında yaşayanlara uyguladığı zulmü sona erdirmek için yapılan mücadele anlatıyor.

Vizyon Tarihi: 23 Kasım 2018

Yapım: ANGEL FİLM

Yönetmen: Osman Kaya

Görüntü Yönetmeni: Sami Saydan

Senaryo: Mustafa Burak Doğu - İbrahim Ethem Arslan – Esra Vesu Özçelik

Oyuncular
Vlad: Erkan Petekkaya
Gökkurt: Cem Uçan
Baba Sultan: Yetkin Dikinciler
Alaca: Nur Fettahoğlu
Aşkar: İsmail Filiz
Karalı: Hakan Yufkacıgil
Simyacı: Gökçe Özyol
Fatih Sultan Mehmed: Rüzgar Aksoy
Elizabetha: Gülşah Şahin Uçan
Roza: Demet Tuncer
Kuman: Kamil Güler
Mübariz: Namık Rüstemhanlı
Çebi: Mehmet Pala
Suskun: Batın Uçan
Kongar: Mehmet Ali Karakuş
Adsız: Baran Öztürk
Eren: Berat Efe Parlar
Balıkçı: Ercan Demirel
Costel: Fırat Topkorur
Pavel: Serhat Şahin
Balıkçı: Ercan Demirel
Demirci: Erden Alkan
Osmanlı Elçisi: Egemen Yavuz
Vatikan Elçisi: Uğur Arslanoğlu
Solomon: Safa Tabur
Miriam: Şeyma Gündüz
Çocuk Fatih: Ergin Torun
Çocuk Vlad: Berkecan Akkaya
Çocuk Suskun: Çağan Efe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır