27 Haziran 2015 Cumartesi

Türkiye’de İlk Defa Ev Tipi Yangın Söndürücü Sprey

Yapılan araştırmalarda Ramazan ayı ile birlikte ev kazalarında meydana gelen artış dikkat çekiyor. Dalgınlık, sahurda açık unutulan elektrikli cihazlar ve mutfak kazaları sebebiyle yaşanan yangın olayları da bu dönemde artış gösteriyor.
 
 Hanelerin yaklaşık %84’ünde yangın tüpü bulunmaması ve yangına müdahalede gecikilmesi sebebiyle ise büyük ölçüde can ve mal kaybı yaşanıyor

Barkot Güvenlik AR-GE uzmanları tarafından geliştirilen ve TSE Beyan Doğrulama Sertifikası olan Türkiye’deki tek yangın söndürme spreyi ALEV SAVAR ile yangınlara kolaylıkla müdahale ederek alevler büyümeden söndürebilmek artık mümkün.
İtfaiye raporlarına bakıldığında yangın olaylarının çoğunun sanıldığının aksine günlük hayatta sıklıkla başımıza gelebilecek küçük kazalar sebebiyle yaşandığı görülmektedir. Müdahalenin erken ve doğru biçimde yapılamaması ise yangın olaylarında can ve mal kaybının yaşanmasının en büyük sebebi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak itfaiye müdahalesine gerek kalmaksızın, daha büyük bir felakete dönüşmeden bireysel olanaklarla da yangını söndürmek mümkün. Türkiye’de ilk defa Barkot Güvenlik AR-GE uzmanları tarafından geliştirilen ALEV SAVAR sayesinde başta ev ve iş yerleri olmak üzere birçok yaşam alanında oluşabilecek yangınlara kolaylıkla müdahale edebilir ve alevler büyümeden söndürebilirsiniz.
Alev Savar ile alevleri büyümeden durdurun
Yanan yüzeyi köpük yapısıyla kaplayarak maddenin oksijenle temasını kesen ALEV SAVAR, soğutucu etki yaparak, yangının başka alanlara sıçramasını, büyümesini ve yeniden yanmasını engeller. Bitkisel yağ, benzin ya da tiner gibi yanıcı sıvılardan meydana gelen yangınları da kısa sürede etkisiz hale getirebilen ALEV SAVAR, su bazlı olması ve herhangi bir kimyasal içermemesi nedeniyle cilde temas eden bir tutuşma etkisinde de rahatlıkla uygulanabilir ve herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz.
Kullanımı Kolay ve Pratik
Özel boyutu sayesinde evde, mutfak dolabında, ofiste, araçta, torpido gözünde rahatlıkla saklanabilen ALEV SAVAR, pratik sprey uygulama başlığı sayesinde kolaylıkla uygulanabilir ve tüp bitene kadar tekrar tekrar kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır