7 Ocak 2016 Perşembe

KAR KIŞ DİNLEMEDEN OYUNA DEVAM

Sarıkamış Kış Oyunları Festivali 15-17 Ocak 2016 Türkiye’nin bu kapsamdaki ilk kış oyunları festivali olan Sarıkamış Kış Oyunları Festivali 15-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Sarıkamış Kayak Merkezi’ nde gerçekleşecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediyesi ve SERKA’nın (Serhat Kalkınma Ajansı) desteği ile Eksi36 Derneği tarafından organize edilen Sarıkamış Kış Oyunları Festivali 15 Ocak 2016, Cuma günü başlıyor. 2013 yılından beri yaz aylarında düzenlenen festival, ilk defa düzenleneceği kış mevsiminde ivmesini karda aklınıza gelecek her türlü oyun ve yarıştan alıyor. 

 Hem profesyonel sporculara hem de amatör katılımcılara açık olacak festival Sarıkamış Kayak Merkezi’nde konumlanacak. 16 Ocak Cumartesi günü, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Daire Başkanlığı’nın desteğiyle yenilenen Sarıkamış Kayak Merkezi’ nin açılışının gerçekleşmesinin ardından, ralli yarışı, iglo yapımı, rallikros yarışı, Caterham, dağ bisikleti, tırmanma, kızak yarışı, karda kaşar kovalamaca ile devam edecek olan kış oyunları heyecanı 17 Ocak Pazar günü de devam edip, ödül törenin ardından sona erecek. Sarıkamış, beyazın en çok yakıştığı ilçe olarak anılmaktadır. Alplerden sonra “kristal kar”ın tek görüldüğü yer olan Sarıkamış, gün içinde dört mevsimi yaşatırken, 19.yy Baltık Mimarisinin örnekleri sizi büyülerken, doğası ve tarihi ile Sarıkamış, kış festivallerinin farklı bir yüzü olacak. Kar kış dinlemeden yarışa ve oyuna devam etmek için Sarıkamış’ta buluşalım! Sarıkamış’ ta sekiz ay beyaz, dört ay ayaz, Kış Oyunları Festivali’ nde hikayeni sen yaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır