1 Ekim 2015 Perşembe

Türkiye’de bir ilke imza atarak ücretsiz kazazede danışma hattı kuruldu

Mesut Aslan yönetimindeki Yön Hasar Kazazede Danışma ve Asistanlık şirketi Türkiye’de bir ilke imza atarak ücretsiz kazazede danışma hattını kurdu!
Tüm hava, kara, deniz araçlarında meydana gelen kazalar sonucu ölüm, sakatlık, tedavi giderleri, tazminat haklarınızı 2918 Karayolları trafik kanununa göre alabileceğinizi, 

SSK veya BAĞKUR’lu olmasanız dahi, kaza yerinden ambulans helikopter ile alınarak tam teşekküllü en iyi hastanelerde tedavi görebileceğinizi, medikal tüm desteklerin, bakıcı giderlerinin karşılanması gerektiğini, sekiz iş günü içinde tazminat haklarınızı alabileceğinizi biliyor muydunuz? 
İşte tam bu noktada; Kaza sonrası engelli kalmış hayatlar, kaza sonucu yitirilen kişilerin ardında kalan ekonomik destekten yoksun Anne/Baba, eş ve çocuklara hizmet vermek üzere, YÖNHASAR Kazazede danışma ve asistanlık şirketi tarafından kurulan Türkiye’nin tek ücretsiz danışma hattı 444 8 298 numaralı telefon hattını 09:00-18:00 saatleri arasında arayarak ikinci kez mağdur olmamak için ücretsiz olarak bilgi edinebilirsiniz. 
Bilgilendirme hattı: 444 8 298 www.yonhasar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır