19 Şubat 2015 Perşembe

100. Yılında Çanakkale Zaferi Bisiklet Yolculuğu

 Çanakkale ye gidiyoruzIşık Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri, mezunları ve Bisikletliler Derneği üyelerinden oluşan toplam 40 sürücü, İstanbul-Çanakkale arasında 6 gün sürecek 475 kilometrelik bisiklet yolculuğu sonrasında Çanakkale’de şehitlerimizi anacaklar.
 Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Türk Milletinin eşsiz kahramanlığının sembolleştiği Çanakkale Zaferimizin 100. yılında kutsal saydığı değerler için ülkemizin her köşesinden gelerek kanlarını döken aziz şehitlerimiz anısına, “100. Yılında Çanakkale Zaferi Bisiklet Yolculuğu” temalı İstanbul’dan Çanakkale’ye bir bisiklet yolculuğu düzenliyor.
 
BİSİKLET ÜZERİNDE 475 KİLOMETRE YOLCULUK
Bisiklet yolculuğu; 18 Mart 2015 tarihinde FMV Işık Okulları İstanbul Erenköy Güneş Kampüsünden başlayacak, 6 gün 475 km pedal basılarak 23 Mart 2015 günü Çanakkale Şehitler Abidesinde şehitlerimizi anma töreni ile sona erecek.
 BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ’NDEN BİSİKLETLE GEÇİLECEK
40 bisiklet sürücüsü, ambulans, bisiklet römork aracı ve bir otobüsten oluşan konvoy, 18 Mart 2015 Çarşamba sabahı saat 10:00 ‘da İstanbul FMV Işık Okulları Erenköy Güneş Kampüsünden hareket edecek ve Boğaziçi Köprüsü geçilerek D100 karayolundan Silivri-Tekirdağ-Keşan-Gelibolu-Lapseki-Çanakkale-Eceabat rotasından Çanakkale Şehitler Abidesine ulaşılacak.
 
ÖĞRENCİLERİN RESİMLERİ SERGİLENECEK
Aynı kapsamda Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy, İspartakule kampüsleri toplam 3100 İlköğretim öğrencisi arasında yapılacak resimlerden seçilecek 100 adet ‘Barış ve Dostluk’ temalı resim sergisi, 23 Mart-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi Galerisinde sergilenerek halka açılacak.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır