7 Ekim 2014 Salı

Dünya Rallikros Şampiyonası İstanbul’da

 Türkiye yarışıyorFIA Dünya Rallikros Şampiyonası ülkemizde ilk kez 11-12 Ekim 2014 tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta organize ediliyor. Yiğit Timur ve Fatih Kara’nın ülkemizi temsil edeceği yarışta ..
Intercity İstanbul Park pisti, 11-12 Ekim tarihlerinde FIA Dünya Rallikros Şampiyonası’nda sezonunun 11. yarışına ev sahipliği yapacak.

2003 Dünya Ralli Şampiyonu Petter Solberg ve Gymkhana videoları ile motorsporları fenomeni olanKen Block’un da katılımcılar arasında yer aldığı 4 kategoride 100’e yakın otomobilin mücadele edeceği organizasyon 2 gün boyunca büyük mücadelelere sahne olacak…
YİĞİT TİMUR ve FATİH KARA DA YARIŞACAK
FIA Dünya Rallikros Şampiyonası kapsamında, bu yıl uygulanmaya başlanan Avitaş Motorsport’un geliştirdiği tamamen Türk yapımı araçlardan oluşan RX Lites kategorisinde Tok Sport adına iki Türk pilot mücadele edecek. Bu sezon seride başarılı yarışları ile dikkat çeken genç sporcu Yiğit Timur’a, bu yarışta başarılı ralli pilotu Fatih Kara da eşlik edecek.
TOSFED Başkanı Metin Çeker, organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada Dünya Rallikros Şampiyonası gibi önemli bir organizasyona Türkiye olarak ev sahipliği yapacakları için heyecanlı olduklarını söylerken, Yiğit Timur ve Fatih Kara’nın kendi seyircileri önünde yarışacak olmalarının gurur verici bir gelişme olduğunu Tok Sport ve Avitaş Motorsport’a bu projeye desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti. Çeker, izleyicilerin %60 asfalt %40 toprak zeminli kompakt bir parkurda tüm heyecana tanıklık edebilecekleri organizasyona tüm otomobil severleri davet ettiklerini söyleyerek, TOSFED olarak lisanslı gözetmen ve sporculara da bilet fiyatlarında %30 indirim uygulandığını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır