26 Şubat 2014 Çarşamba

Haftanın en çok konuşulanları


PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 17-23 Şubat 2014 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’leri” 5 başlık altında sıralandı;

HAFTANIN GÜNDEMİ “CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN ONAYLANAN INTERNET YASASI  
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün internet yasasını onaylaması ve yasayı onayladığını twitter adresinden bildirmesi haftanın birnumaralı gündem maddesi oldu.
Yapılan yasadışı dinlemeler ve bu dinlemelerin tapelerinin ortaya çıkması, 577 haberle geçen haftanın ikinci sıradaki gündemiydi.
Gezi Parkı eylemleri sırasında İstanbul Kabataş'ta bebeğiyle birlikte eylemcilerin saldırısına uğradığını
ileri süren Zehra Develioğlu ile ilgili basında 504 haber yer aldı. Haftanın dördüncü gündem maddesi ise MIT’e geniş yetkiler veren yasa teklifinin TBMM İçişleri Komisyonunda kabul edilmesi olarak kaydedildi.  Geçen haftanın en çok konuşulan beşinci sıradaki gündem konusu ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Habertürk Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı oldu.
HAFTANIN SİYASETÇİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 8.303 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu1.061 haberle 2.sırada yer aldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 619 haberle 3. sıraya, . MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli604 haberle 4.sıraya yerleşti. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül ise 538 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.

HAFTANIN ÜNLÜSÜ  “CEM YILMAZ”
Russell Crowe ile birlikte yer alacağı film çekimlerinden dönen Cem Yılmaz 147 habere konu oldu. Recep İvedik 4 filmi ile sinema seyircisi ile buluşan Şahan Gökbakar, 133 haberle ikinci olurken, onu 128 haberle Sezen Aksu takip etti. Acun Ilıcalı, 104 haberle PRNet En’ler listesine 4. sıradan giriş yaptı. Mehmet Erdem ise 85 haberle listenin beşinci sırasında yer aldı.
HAFTANIN SPOR ADAMI ROBERTO MANCINI ”
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini 521 haberle spor gündeminin ilk sırasına yerleşti. Fenerbahçe taraftarlarının Kadıköy’deki yürüyüşüne katılarak destek veren Başkan Aziz Yıldırım 426 haberle ikinci sırada yer aldı. Milli Takım eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı 367 haberle üçüncü, ligde puan kayıplarına devam eden Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Ersun Yanal 288 haberle listeye dördüncü sıradan giriş yaptı. Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim ise 249 haberle beşinci sırada yer aldı.

HAFTANIN SPORCUSU DİDİER DROGBA”
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında yaptığı hareket ile çok konuşulan Didier Drogba 580 haberle geçen haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Beşiktaşlı Hugo Almeida performansı ile çok konuşuldu ve 530 habere konu olarak listede ikinci sırada yer aldı. Galatasaray’ın yıldızı Wesley  Sneijder 439 haberle üçüncü, Felipe Melo 420 haberle dördüncü sırada yer aldı. Son haftalarda Beşiktaş’ta performansı ile göz dolduramayan Manuel Fernandes 292 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin sporcular bölümüne son sırasından giriş yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır