24 Nisan 2013 Çarşamba

Fenerbahçe'ye, sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu UltrAslan destek sözü vererek büyük centilmenlik örneği sergiledi.

Önce 3 büyükler, derken 5 büyükler arasındaki rekabet her yönüyle devam ediyor. 
Futbol ve sporun her dalında rekabet saygısızlıktan, şiddetten ve hakaretten uzak olursa herkes kazanır. Bunun için özellikle yöneticiler, gazeteciler ve sporcular daha dikkatli olmalı.
Bu yönde farklı bir girişim oratay çıktı.Bu konuda ki basın bülteni aşağıda yer alıyor;

Medya Platformu Galatasaray’ın Destek Sözünü Takdir Etti
 Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilmesi ve puan farkının 7'ye çıkmasının ardından Galatasaray şampiyon ilan edildi. UEFA Avrupa Ligi'nde yarışına devam eden Fenerbahçe'ye, sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu UltrAslan destek sözü vererek büyük centilmenlik örneği sergiledi.
Galatasaray, Kadıköy'e şampiyon olarak gittiğinde Fenerbahçe taraftarları tarafından alkışlanırsa, taraftar grubu UltrAslan Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde finale kalması durumunda destekleyeceğinin sözünü verdi.
Medya Platformu Basın Sözcüsü Ahmet Durkaya konuyla ilgili olarak; “Türkiye’de futbol denildiğinde akla ilk olarak; spor, dostluk, kardeşlik, mücedale, centilmenlik kavramları gelmeli. Galatasaray’ın vermiş olduğu bu söz tüm futbol camiasına bir ders niteliğinde.  Günümüzde takımlarımız, taraftarlarına centilmenliği öğretecek şekilde sahaya çıkmalıdırlar. Medya Platformu olarak başarılarından dolayı hem Galatasaray’ı hem de Fenerbahçe’yi yürekten kutluyoruz” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır