7 Mart 2013 Perşembe

Başarıyı şansa bırakmayın…

Strategy You eğitimi bireylerin başarıyı tesadüflere bırakmadan, kişisel stratejik plan ile elde etmelerini sağlıyor.Stratejik İşler Danışmanlık tarafından düzenlenen eğitim,  Potansiyelini keşfetmek, planlı ve istikrarlı şekilde başarıya ulaşmak isteyen bireylere yol gösterecek...
Bireylerin çalışma ve özel hayatında daha başarılı olmalarını hedefleyen Strategy You eğitim programı 26 Mart tarihinde başlıyor. Stratejik İşler Danışmanlık tarafından sunulacak mentörlük programı, kişisel stratejik plan hazırlamayı ve uygulamayı öğretiyor.
Bireylerin geleceklerini planlamaları ve başarıya ulaşmak için istikrarlı bir kişisel yol haritası çizmelerini hedefleyen Strategy You eğitimi 26 Mart tarihinde başlıyor. Stratejik İşler Danışmanlık tarafından verilecek eğitim ile iş hayatında sıkça başvurulan stratejik planların bireyler için nasıl oluşturulabileceği öğretilecek. Aile, kariyer, kişisel hedefler gibi hayatın pek çok alanında insanların başarıyı tesadüflere bırakmadan istikrarlı bir yol haritası ile elde etmesini hedefleyen eğitim 3 ayrı modül ile katılımcılara sunulacak.

Eğitim programı hakkında bilgi veren Stratejik İşler Danışmanlık firması kurucusu İsmail Haznedar; “Kişisel stratejik plan bireylerin şu an bulundukları nokta ile ulaşmak istedikleri nokta arasındaki yolu ifade ediyor. Başarılı organizasyonlar ne ve nerede olmak istediklerine uzun vadeli bir stratejik plan oluşturarak ulaşırlar. Bireylerin de başarıya ulaşmak için stratejiler üretmeye ve bunları planlamaya ihtiyaçları var. Strategy You Mentörlük Programı ile bireylere kendileri için bir kişisel stratejik plan hazırlamayı ve uygulamayı öğreteceğiz. Böylece hayatlarını tesadüflere göre değil bilinçli hazırlanmış bir plan doğrultusunda şekillendirecekler. Günümüzde pek çok insan mevcut potansiyelinin ne olduğunu ve bunu nasıl kullanacağını bilmiyor. Program sürecinde katılımcılara kendi potansiyellerini doğru keşfetmeleri ve en etkin şekilde kullanmalarının yolunu gösteriyor olacağız. Böylece hayatlarının her alanında başarıyı şansa bırakmadan kendi güçlerini kullanarak elde edebilecekler” dedi.

Strategy You Mentörlük Programı katılımcılarına hayalini kurdukları bireysel deneyimlerin, ilişkilerin, performansın ve başarının fitilini ateşlemeye yardımcı olacak farkındalığı yaratmayı ve hayatlarını pozitif yönde etkilemeyi hedefliyor. Program kapsamında kişisel stratejik plan hazırlama süreci seminer dizisinde ele alınacak ve atölye çalışması ile uygulamalı konular paylaşılacak. Katılımcılar, eğitim sırasında belirledikleri hedefe ilerlerken proje kapsamında konusunda uzman kişilerden mentörlük desteği de alacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır