12 Şubat 2013 Salı

KALPLERİNİ ELLERİNE ALIP SEVGİLERİNİ KEYVENİ’YLE KONUŞTURDULAR

Türkiye’nin ilk ve tek butik kurumsal hazır yemek ve catering firması Keyveni, tüm çiftlerin Sevgililer Günü’nü kutladı. Sevgililer Günü’nde sevgilisinin kalbini kendi elleriyle fethetmek isteyenler, Keyveni Catering’in düzenlediği “Aşkın Tarifleri” workshop’unda buluştu.
Sevgililer Gününe özel olarak Keyveni Catering tarafından her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen “Aşkın Tarifleri” workshop’u bu yıl da yüreklerindeki derin sevgiyi anlamlı ve esprili bir dille anlatmak isteyen âşıkların sözcüsü oldu.

Keyvenili ustalarımız maharet ve yaratıcılık kokan ellerinin sırrını katılımcılarla paylaşarak hem göze hem de damağa hitap eden lezzetli kurabiye ve pastalar yapmanın püf noktalarını onlara öğretti.
Ortaya çıkan şık, eğlenceli, leziz ve duygusal sonuçlar, rengarenk kurabiyeler şeklinde belirdi ve sevgilinin beğenisine sunulmak için birbiriyle yarıştı. Katılımcıların her biri, ellerindeki hünerle yüreklerindeki sevgiyi harmanlayarak yaptıkları aşk kurabiyelerinin üzerinde kendi aşklarını dillendirdiler.
Keyveni Hakkında:
Mis - Keyveni Kurumsal Hazır Yemek, 1985 yılından beri ülkemizin önde gelen kurum, kuruluş ve işletmelerine lezzetli, dengeli ve sağlıklı ürünleriyle; hijyenik, kaliteli ve üstün servisiyle yemek hizmeti vermektedir. Türk mutfağının geleneksel ve özgün kültürünü yansıtan Keyveni, modern ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan yemekleri butik bir lezzet anlayışıyla üretmekte ve sunmaktadır. Sağlıklı, doğal tencere ve fırın yemeklerinin yaşatılması, bu mirasın sürdürülmesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu sorumluluğu taşırken gıda güvenliğinden ve de çevreye olan duyarlılığından asla taviz vermeyen Keyveni, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Son yıllarda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de sektör ve tüketiciler arasında bir lezzet köprüsü oluşturmaktadır.
AB Standartlarında 4000 m2’lik üretim tesisinde yüzlerce çalışanı ile tarladan çatala üretim ve sunumun her aşamasında takip ettiği kalite kontrol sürecini yüksek hijyen standartlarıyla tamamlayan Keyveni “önce sağlık” ilkesinde kamuoyu nun ve müşterilerinin ziyaretine sunduğu “24 saat açık kapı” projesi ile tüm yemek üreticilerine örnek olmayı sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En çok tercih edilenler; ekmek, su, antibiyotik!

TÜRKİYE ANTİBİYOTİK KULLANIMINDA DÜNYA BİRİNCİSİ Türkiye’de hastaneye herhangi bir sebeple giden her 100 kişiden 30’unun reçetesine antib...