12 Şubat 2013 Salı

İçerik Kampı” Blogger’larını Bekliyor!

Blog yazarlığı; yerine göre hobi, yerine yapılacak iş, yerine göre yeni şeyler öğrenmek ve yerine göre yeni insanları tanımak...İşte bu konuda yeni bir fırsat. Blogların en sevdiği mecralardan biri Abant'taki etkinliğe sizleri - bizleri götürüyor. Ancak gidecek kişi sayısı kısıtlı. Detaylı bilgi aşağıda yer alıyor;
PepsiCo ve Bumerang, blog yazarlarını ‘’İyi İçerik Kampı”nda ağırlamaya hazırlanıyor. 22 Şubat günü başlayacak kampa sosyal medya dünyasından ünlü isimler konuşmacı olarak katılıyor.
Ödüllü ve tanınmış bloggerların katılımı ile Abant’ta gerçekleşecek bu etkinlik, sertifikalı
workshopları sıcak bir kamp havasında sunuyor.
“PepsiCo İyi İçerik Kampı”nda Yer Almak İster Misin?
Sunduğu workshoplar ve sıcak kamp atmosferi ile bloggerlara farklı bir deneyim sunacak olan “İyi İçerik Kampı”na katılmanın yolu  ise yine “iyi içerik”ten geçecek.
PepsiCo’nun yiyecek veya içecek markalarından en sevdiğini seçip, hayatındaki önemi ve yerini bloguna post ederek sen de şanslı 3 blogger arasına girebilirsin. Hikayenin gücünü postunda kullanacağın dikkat çekici görsel ve videolar ile daha da artırabilirsin.
** Hazırladığınız blog postunu linkiyle birlikte en geç 15 Şubat Cuma tarihine kadar bumerangnet@hurriyet.com.tr adresine göndermelisiniz.
** Sosyal medya paylaşımlarınızda #pepsicoiyiicerik hashtagini kullanabilirsiniz.
İyi İçerik Kampı Ne Zaman Gerçekleşecek?
“PepsiCo İyi İçerik Kampı” 22-24 Şubat tarihleri arasında  Büyük Abant Oteli’nde gerçekleşiyor.
Sertifikalı Eğitim
Şanslı bloggerlarımız, sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerinin yer alacağı etkinliğin sonunda, katılım sertifikasının da sahibi olacak. Bilgi için; http://bumhaber.hurriyet.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır