3 Şubat 2013 Pazar

Genç Yazarları Destekleme Projesi


Genç yazarlara MrMaana’dan güzel haber!
Türkiye’nin en geniş içerikli yarışma sitesi MrMaana, genç kalemlerin tanıtımına destek olmak için yepyeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Projenin adı “MrMaana Genç Yazarları Destekliyor”. Yaklaşık bir ay önce hayata geçen projede şimdiden üç yazar yerini aldı bile.

“Hatırla, gülümse, yarış, kazan!” sloganıyla yayın hayatına başlayan ve kısa sürede on binlerce üyeye ulaşan MrMaana, yepyeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Okumayı seven, araştırmacı ve yenilikçi bir üye profiline sahip olan site, genç yazarlar için düzenlediği özel bilgi

yarışmalarında, üyelerine yeni kitapları eğlenceli bir oyun içerisinde, “soru sorma-cevap alma” yöntemiyle tanıtıyor. Yarışmada 15 soruya doğru yanıtları en kısa sürede veren üyelerine ise bu yazarların kitaplarını hediye ediyor.

MrMaana Genç Yazarları Destekliyor projesi, hem yazarların ücretsiz olarak okurlara seslerini duyurmasını sağlıyor hem de okumayı seven bir kitleyi yeni kitaplarla buluşturuyor. Şu ana kadar desteklenen genç yazarlar ve kitapları şöyle; Ayşım Okudan (Ayışığı Kedisi), Umut Can Çeppioğlu (Hayaller İçinde Bir Düş), Yasemin Şefik (Anladım Bozukluğu)…

Genç kalemler nasıl destekleniyor?

Sürecin işleyişi oldukça basit. Kitabını, edebiyatseverlere hediye etmek isteyen genç yazarlar www.mrmaana.com adresi üzerinden başvuruda bulunuyor. MrMaana, başvuruda bulunan yazarın kitabının ödül olarak verildiği bir bilgi yarışması düzenliyor. Genel kültür sorularından oluşan bu yarışmada, yazar veya yazarın kitabıyla ilgili de soru soruluyor. Site, hem yarışma duyurularında hem de http://blog.mrmaana.com adresinde yazar ve kitabı ile ilgili tanıtımlar yaparak, genç kalemlerin daha geniş bir kitleye ulaşmasına destek oluyor. Bir hafta boyunca devam eden yarışmanın sonunda, en yüksek puanı kazanan üyelere tanıtımı yapılan kitap hediye olarak gönderiliyor. Böylece MrMaana, kitapsever üyeleriyle heyecanlı genç kalemler arasında bir kitap köprüsü oluşturuyor.

1 yorum:

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır