18 Ocak 2013 Cuma

Dünyanın en rahat yeri neresi? Fotoğraf Yarışması!

BRN Yatak, kendine göre dünyanın en rahat yerini fotoğraflayan
fotoğrafçıları ödüllendirecek
Dünya genelinde 51 ülkeye yatak ihracatı yapan BRN Yatakları, “Dünyanın en rahat yeri” konulu fotoğraf yarışması düzenledi.

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, Türkiye yatak ihracatında çok önemli bir yere sahip firmalarının fotoğraf sanatına destek vermek için Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu aracılığıyla yarışma başlattığını kaydetti.

Özellikle gelişmiş ülkelerde büyük beğeni toplayan BRN yataklarının rahatlık, konforuyla “dünyanın en rahat yeri” olduğunu iddia ettiklerini anlatan İlter, şunları söyledi:

“Yarışmamızın ismini de bu slogandan yola çıkarak belirledik. Katılımcılar kendilerine göre dünyanın en rahat yerini anlattıkları fotoğraflarla yarışmaya katılabilir. Bu bir doğa parçası olabildiği gibi, bir teknoloji ürünü veya duygusal bir ortam olabilir. Sanatçı konuyu kendi bakışı konusunda istediği gibi işleyebilir. Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL, mansiyon ödülünü ise 750 TL olarak belirlediğimiz yarışmada ayrıca sergilemeye layık görülen eserlere 250’şer lira verilecek.”

İlter, jüri başkanlığını ünlü fotoğraf sanatçısı Dr. Haluk Uygur’un yapacağı yarışmada, İzzet Keribar, İbrahim Zaman, Sabit Kalfagil, Hamit Yalçın, Ercan Halıcı ve Mustafa İlter’in yer alacağını, fotoğrafların 10 Nisan 2013 gününe kadar yarışmanın yayımlandığı web sayfası olan www.altinjuri.com adresine yüklenebileceğini bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Son 7 günde en çok okunanlar

EMEĞE SAYGI, KOPYAYA HAYIR

Protected by Copyscape DMCA Copyright Protection
Link verilmeden, ad belirtilmeden hiçbir materyal kullanılamaz.
_____________________©___________________
Site içeriğinin izinsiz kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Aksi halde yasal yollara başvurulur.
Copyright © 2009 Her hakkı saklıdır